Hey Klaas,

Laat me je vertellen waarom ik Klick2, met jou als de eigenaar, het ultieme bedrijf vind dat de LEAN-werkprincipes tot in de puntjes beheerst.

Hetgeen wat me echt onder de indruk brengt, is jouw vermogen om in elke branche oplossingen te bieden die de effici├źntie naar een hoger niveau tillen. Het mooie is dat je hierbij iedereen binnen de organisatie betrekt, van de top tot de basis. Jij bent niet bang om te zeggen wat je denkt en om vragen te stellen als je vermoedt dat er onuitgesproken gedachten zijn.

Je hebt een moto waar ik helemaal achtersta: "Wanneer de kern onbesproken blijft... blijft de oplossing in het duister." Jij brengt die kern naar het licht.

Wat ik bewonderenswaardig vind, is dat je keihard bent als het op feiten aankomt, maar tegelijkertijd empathisch en begripvol bent jegens de mensen in de organisatie. Je zorgt ervoor dat de doelen die door de organisatie zijn gesteld, worden behaald binnen de gestelde tijd en het budget.

Jij bent een adviseur met een hart van goud en een zwarte band als het gaat om vaardigheden op het gebied van verandermanagement.

Kortom, Klaas, jij bent de drijvende kracht achter Klick2, en ik ben enorm dankbaar voor de kans om met jou en dit geweldige bedrijf samen te werken.

Karl Haagen SPIE Nederland B.V.
Karl Haagen
Operationeel manager
www.spie-nl.com